Ar nusprendėte pasirinkti BBQ franšizę? Štai keletas patarimų, kaip pradėti BBQ franšizės veiklą:
Pirma, susitelkite ties skanaus maisto gaminimu. Tai gali atrodyti savaime suprantama, tačiau kepant barbekiu tai gali būti ypač sudėtinga, kol nesuprasite, kaip kiekvieną patiekalą pagaminti tobulai. Tinkamas kepimas ant grotelių yra lėtas procesas, kuris gali užtrukti nuo 12 iki 16 valandų. Kartais iš pradžių gali atrodyti, kad tobulinti procesą, kad išgautumėte reikiamą minkštumą, gali būti šiek tiek sudėtinga. Taip pat labai svarbu rasti tinkamą padažą.
Taip pat svarbu sukurti patrauklų meniu. Barbekiu kepsnių kepyklėlėje nebūtina išprotėti dėl daugybės skirtingų patiekalų rūšių, tačiau norisi pasiūlyti pakankamai pasirinkimų, kad pritrauktumėte pakankamai didelę minią žmonių.
Antra, nebijokite žengti mažų žingsnelių. Gali atrodyti, kad neskubėti gali būti nelogiška. Dauguma restoranų, kuriuos matote atidarant, nuo pat pradžių pradeda teikti visas paslaugas, tačiau galima sakyti, kad reikia eiti lėtu keliu, ypač kai kalbama apie barbekiu.
Kadangi dirbant kepsninėje paprastai tenka daryti bandymus ir klaidas, pirmą kartą atsidarę restoraną nejauskite spaudimo turėti daug patiekalų meniu. Išsirinkite kelis stipriausius patiekalus, pavyzdžiui, krūtinėlę, šonkauliukus ir dešreles, kurie yra pagrindiniai kepsnių patiekalai, ir pradėkite nuo jų. Klientai įvertins, kad akcentuojate kokybę. Tada, kai virtuvė veiks sklandžiai, į meniu pradėkite įtraukti daugiau pasirinkimų.
Dar vienas privalumas, kad pradėję nuo mažų produktų, galėsite geriau kontroliuoti išlaidas maistui, o tai padės jums išsilaikyti pirmuosius kelis mėnesius.
Be to, nebijokite iš pradžių dirbti trumpiau, kol sulauksite pastovaus klientų srauto tiek pietų, tiek vakarienės metu. Galbūt pabandykite atidaryti tik pietums ir palaukite, kol bus galima pradėti vakarieniauti. Taip nereikės mokėti darbuotojams už laukimą dienos metu ir nereikės išmesti tiek daug maisto. Visada geriau elgtis atsargiau, kol nesate labiau tikri dėl savo klientų bazės.
Nepamirškite, kad svarbūs yra ir garnyrai. Kurdami savo meniu, įsitikinkite, kad siūlote įvairių geros kokybės patiekalų. Tai padės pritraukti klientus, kurie galbūt nevalgo daug mėsos, bet kurie įvertins kitus jūsų siūlomus patiekalus. Įsitikinkite, kad ruošiate šviežius garnyrus, o ne produktus iš skardinės ar vonelės. Jūsų klientai pastebės skirtumą.
Šiuo metu „Chaps Pit Beef” siūlo franšizės vienetus savo nacionaliniu mastu žinomam barbekiu restoranui. „Chaps” yra viena iš geriausių šiuo metu siūlomų BBQ franšizės galimybių. Jei norite gauti daugiau informacijos apie BBQ maisto produktų franšizės veiklą, kreipkitės į „Chaps Pit Beef” šiandien.